http://iscreamicecream.dk.linux17.dandomainserver.dk/wp-content/uploads/2020/06/ISIC_forside_animation_nyefarver.gif

Ice breaking news

	http://iscreamicecream.dk.linux17.dandomainserver.dk/wp-content/uploads/2020/06/Ternet_Ninja_Lidl_web.jpg

LIDL – Tilbudsavis 2019:

Den største danske film success i det 21. århundrede Ternet Ninja, udkommer nu som en cool Ternet Ninja Is i form af sort vanilje is-vaffel med chokolade & kirsebær sauce. Her ses den præsenteret i tilbudsavisen hos LIDL.

Ternet Ninja Is:

I SCREAM ICE CREAM har fået lavet en lille præsentationsvideo i forbindelse med lanceringen af TERNET NINJA IS, der er en sort vanilje-isvaffel med chokolade & kirsebær sauce. Den lækre is lanceres på samme tidspunkt som bogen Ternet Ninja 2.

	http://iscreamicecream.dk.linux17.dandomainserver.dk/wp-content/uploads/2020/06/Håndboldisen-Dansk-Handelsblad.jpg

Danmark får nu sin egen officielle håndbold is:

I Scream Ice Cream’s Håndbold Is er præsenteret i samarbejde med DHF – Dansk Håndbold Forbund, hvis logo også pryder multipakken med de 4 Håndbold is. I Scream Ice Cream har indgået en langvarig samarbejdsaftale med DHF – Dansk Håndbold Forbund omkring Håndbold Isen og hvor sporten støttes økonomisk. Håndbold isen er formet som en ”håndbold” og består af vanilje & chokolade.

– Der er jo koldt på toppen! Danmark var vært for VM i Håndbold for mænd i 2019. Med millioner foran tv-skærmen, tusindvis af tusindvis af roligans i gaderne & på tribunerne, skrål og grin, såvel national følelse om noget stort, var der ingen tvivl om at Danmark ville helt til tops. Håbet om at kunne hive trofæet hjem som Verdensmestre gik fra drøm til at blive virkelighed. Stoltheden for at Danmark nu kan brøste sig med titlen Verdensmester.

En af de helt store håndbold oplevelser sker i sommeren 2020, hvor der er Håndbold under sommer-OL i Tokyo i Juli & August 2020.

LIDL – Tilbudsavis 2019:

Hver gang Danmarks største is elskere køber Klovne Isen donerer I SCREAM ICE CREAM 1 kr. til Danske Hospitalsklovne.
Her ses en pakke multipak med Klovne Is, der præsenteres løbende i Lidl kædens tilbudsavis i sæson 2019

	http://iscreamicecream.dk.linux17.dandomainserver.dk/wp-content/uploads/2020/06/Klovne-Is-i-Lidl.jpg

Klovne is:

I Scream Ice Cream er stolte over at have doneret DKK 20.000 i 2018 til Danske Hospitalsklovne. I 2019 forventer vi som målsætning, at minimum doble det beløb! I Scream Ice Cream har allerede i 2019 en donation klar til Danske Hospitalsklovne på DKK 25.344 og vi forventer, at når der skrives 31. December 2019, at vi er i mål med vores målsætning for dette år.

Aktuelt – Bilka:

I Scream Ice Cream omtalt af Bilka på deres hjemmeside:

Læs mere

	http://iscreamicecream.dk.linux17.dandomainserver.dk/wp-content/uploads/2020/06/Bilka_presse-1.jpg

Film fra Bilka:

I denne film kan du se & høre hvad medarbejdere hos Bilka’s Hovedkontor mener om nogle af I Scream Ice Cream’s is varianter: